Valami hasonlatosság

2010.04.23. 16:29

Néztem ma egy videót.Egy olyan ember beszél és hisztizik rajta,aki már rég leszerepelt,de fanatikus,hardcore hívei most is,mint mindig nyálcsorgatva hallgatják.Akik,ha meglátják a képét vagy meghallják a nevét,mintegy pavlovi reflexként ösztönösen tapsolnak neki.Volt már egy politikus,egy "vezér" a magyar történelemben,aki hasonló reflexeket váltott ki a hallgatóságból.Igaz,annak már bő 50 éve (s akkor muszáj is volt így tenniük).

Stílusban ez valami hasonlatosság ahhoz az emberhez.Csak annak az embernek kevesebb haja volt.

S le merném fogadni,hogy ezen hisztis ember fanatikus híveinek is egy bekeretezett kép lóg a nappalijuk falán róla.Talán még házioltár is van neki ajánlva.

Aztán láttam egy nőnemű celeb-imitátort a napokban.S megfigyeltem az arcát.Igen,róla beszélek,akiről az elkészített videó nyomán akkora botrány kavarodott a neten,hogy az őt sugárzó tévéadó is eltüntette a videót szégyenében.Pedig az az adó anélkül is olyan,amilyen.

S arcra ez valami hasonlatosság a két ember között.Egyformán ronda mindkettő.Egyik ellentétes nemű kiadása a másiknak.Még az arcvonásaik is hasonlatosak.Szerintem

Csak az egyiküket még egy szűk kör isteníti is,a másikat nem.

De azért van valami hasonlatosság.

A bejegyzés trackback címe:

https://kommenthungaria.blog.hu/api/trackback/id/tr791945841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása